Στάθης Ζούρης, Μαθηματικός, Βόλος

Η διδασκαλία των Μαθηματικών είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα. Μου αρέσει να επικοινωνώ με παιδιά, φοιτητές και ενήλικες και να τους βοηθάω να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι ωραίο συναίσθημα να μεταδίδεις τις γνώσεις σου με απλό και κατανοητό τρόπο βλέποντας στα πρόσωπα των μαθητών το χαμόγελο που δείχνει ότι τα καταλαβαίνουν.

Βρίσκομαι παράλληλα και στο τέλος του Μεταπτυχιακού μου “Οικονομική Φυσική-Χρηματοοικονομικές Προβλέψεις”, συνεπώς έχω αποκτήσει και μία εμπειρία στον Οικονομικό Επιστημονικό τομέα. Επιπλέον μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ και με κάποια εργαλεία που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.

Η ενασχόλησή μου με τη διδασκαλία στο παρελθόν μου έχει δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσω την ίδια ευχέρεια σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Συνεπώς, βρίσκομαι σε θέση να αναλάβω μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και Φοιτητές προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα για ανταπεξέλθουν σε ότι τους ζητηθεί. Η διδασκαλία γίνεται ευχάριστη, προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός και χρησιμοποιούνται οικία παραδείγματα για την πλήρη κατανόηση των εννοιών.

Τέλος, η διαδυκτική διδασκαλία είναι ένα ακόμα πράγμα με το οποίο εξοικειωθεί και μάλιστα έχω προμηθευτεί με τα κατάλληλα εργαλεία. Σε συνεργασία με τις διάφορες πλατφόρμες επικοινωνίας και τις εξαιρετικές δυνατότητες του OneNote η διδασκαλία γίνεται ακόμα πιο ζωντανή.

Διαθεσιμότητα: Με συνεννόηση

Πιστοποίηση: Εκκρεμεί

Αμοιβή: Κατά περίπτωση

Αξιολόγηση: Εκκρεμεί

    Επικοινωνήστε μαζί μου


    Σχολιάστε!