Ένωση Καθηγητών kathigites.net

Ποιοί είμαστε

Η ιστοσελίδα kathigites.net δεν ανήκει σε εμπορική επιχείριση. Δεν έχουμε ιδιοκτήτη, ούτε διαθέτουμε γραφεία. Δε στοχεύουμε στο κέρδος. Είμαστε απλά μία ένωση καθηγητών με μεράκι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Είμαστε επίσης μία δικτυακή κοινότητα εφόσον λειτουργούμε κυρίως μέσω ίντερνετ. Αγαπάμε την εκπαίδευση, γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ισχυρό μέσο που μπορούν να εκμεταλλευτούν γονείς και μαθητές. Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να βρείτε αξιόπιστους καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα ή πολύτιμη υποστήριξη στη διεκπεραίωση των πανεπιστημιακών εργασιών σας. Καλύπτουμε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης, από την προσχολική ηλικία (π.χ. δημιουργική απασχόληση) μέχρι το Πανεπιστήμιο. Οι καθηγητές (συνεργάτες) μας αναλαμβάνουν πολλά διαφορετικά αντικείμενα (φιλολογικά, μαθηματικά, ξένες γλώσσες, φυσικές επιστήμες, πληροφορική, κ.α.). Ειδικευόμαστε στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (μέσω ίντερνετ). Aναλαμβάνουμε όμως και παραδοσιακά μαθήματα κατ’ οίκον (δια ζώσης).

Ένωση Καθηγητών: Πως λειτουργούμε

Σε μία από τις πρώτες συναντήσεις της ομάδας μας, ένα νέο μέλος μας είπε: “Είστε ρομαντικοί. Μ’ αρέσει αυτό, προσφέρετε κάτι διαφορετικό στην εκπαίδευση”. Αυτό μας χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια, είμαστε και ρεαλιστές, γνωρίζουμε το χώρο πολύ καλά. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, φοιτητές ή μαθητές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και εμείς αναλαμβάνουμε να τους συστήσουμε κατάλληλους καθηγητές ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οι ίδιοι καθηγητές της αρεσκείας τους με βάση τα προφίλ τους και να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί τους. Έτσι πολύ σύντομα καταλήγετε στον καθηγητή (ή καθηγήτρια) που θέλετε να συνεργαστείτε.

Η ένωση καθηγητών μας δίνει ιδιιαίτερη βαρύτητα στις καλές εκπαιδευτικές πρακτικές και στα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία. Δεν προσφέρουμε μόνο ποιοτικά ιδιαίτερα μαθήματα: προσπαθούμε οι διδασκαλίες να γίνονται ελκυστικές κι ενδιαφέρουσες και η εκπαίδευση να αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία.

Σας προτείνουμε επίσης να προστεθείτε στην κοινότητά μας στο Viber. Μπορείτε να βρείτε καθηγητές online ή απλά να πάρετε πληροφορίες.

Συχνές Ερωτήσεις

Για περιισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς και τον τρόπο που λειτουργούμε, μπορείτε να δείτε τις συχνές ερωτήσεις.

Online μαθήματα

Η ένωση καθηγητών μας εξειδικεύεται ιδιαίτερα στα online μαθήματα (μέσω ίντερνετ). Ζούμε πια στην εποχή του κορονοϊού. Όλοι έχουν πλέον καταλάβει την αξία της εκπαίδευση από απόσταση. Μόλις συμφωνήσετε με τον εκπαιδευτικό που θα σας αναλάβει, μπορείτε να ξεκινήσετε τα μαθήματα. Το πρόγραμμα μαθημάτων και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας καθορίζονται απευθείας με τους καθηγητές μας. Η ιστοσελίδα kathigites.net και η ένωση των εκπαιδευτών μας δεν εμπλέκεται με οικονομικές ή άλλου είδους συναλλαγές. Μοναδικός σκοπός μας είναι να γνωρίσετε τους καθηγητές μας. Στη συνέχεια, απλά επικοινωνείτε και συναλάσσεστε μαζί τους.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατ’ Οίκον (δια ζώσης)

Εκτός από online μαθήματα, η ένωση καθηγητών μας προσφέρει και τα παραδοσιακά ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον. Τα μέλη της κοινότητάς μας βρίσκονται σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Συνεχώς προστίθενται στην ομάδα μας νέοι εκπαιδευτές. Για τα ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον ακολουθείται η ίδια διαδικασία των online μαθημάτων όπως περιγράφουμε παραπάνω.

Εργασίες Φοιτητών

Οι εργασίες φοιτητών ή μαθητών (projects) είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στην εποχή μας, τα πανεπιστημιακά μαθήματα είναι περισσότερο προσανατολισμένα στις πρακτικές εργασίες (projects) από ό,τι στις εξετάσεις. Αυτό ισχύει τόσο για θεωρητικές όσο και για πιο πρακτικές σπουδές. Ορισμένες φορές οι φοιτητές μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, ειδικότερα αν είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν πολλές εργασίες σε λίγο χρόνο. Συνήθως στα πανεπιστημιακά projects υπάρχει αρκετή πολυπλοκότητα και ιδιαιτερότητες. Η ένωση καθηγητών μας αναλαμβάνει εργασίες στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά (π,χ, ξένων ιδρυμάτων). Διαθέτουμε έμπειρους εκπαιδευτικούς που είναι εξειδικευμένοι στην υποστήριξη πανεπιστημιακών εργασιών (εξαμήνου, πτυχιακές ή μεταπτυχιακές). Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας σχετικά με την βοήθεια που χρειάζεστε.

Ένωση Καθηγητών: Νέα μέλη

Δεν είμαστε μία κλειστή ένωση καθηγητών. Αντίθετα, η κοινότητά μας είναι ανοιχτή και διευρύνεται συνεχώς. Καλωσορίζουμε κάθε νέο μέλος. Αν είστε νέοι επιστήμονες που αγαπάτε την εκπαίδευση, ή έμπειροι εκπαιδευτές με όρεξη για προσφορά μπορείτε κι εσείς να ενταχθείτε στην ομάδα μας.

Ένωση Καθηγητών: Επικοινωνία

Αν έχετε απορίες για τον τρόπο που λειτουργούμε ή είστε καθηγητής και θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο facebook αλλά και στο κανάλι μας στο youtube.