ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΝΤΟΒΑΣ

Είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

‘Εχω τριετή διδακτική εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα και δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, σε παιδιά εφήβους και ενήλικες και κάνω μαθήματα είτε ατομικά, είτε σε γκρούπ.

Προσφέρω προετοιμασία για τα διπλώματα DELE, ΚΠΓ, για όλα τα επίπεδα (Α1-C2), για το ειδικό μάθημα των ισπανικών για τις πανελλήνιες.

Επίσης κάνω μαθήματα σε φοιτητές ισπανικής φιλολογίας που χρειάζονται υποστήριξη σε μαθήματα ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού και φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν ισπανικά για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Erasmus ή για άλλους λόγους.

Επίσης κάνω μαθήματα ισπανικών για ειδικούς σκοπούς (εργασία, τουρισμός) σε επαγγελματίες και υπαλλήλους που χρειάζονται την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας για επαγγελματικούς λόγους..

Βρίσκομαι σε διαρκή επιμόρφωση με σεμινάρια πάνω στη διδακτική της ισπανικής ως ξένης, στη χρήση της τεχνολογίας στα μαθήματα και σε νέους τρόπους διδασκαλίας

Στο πλαίσιο των μαθημάτων παρουσίαζονται θέματα της ιστορίας και του πολιτισμού της Ισπανίας και των Ισπανόφωνων χωρών, ως στοιχείο της κατανόησης της γλώσσας και μέσα από τον πολιτισμό. Άλλωστε έχω ασχοληθεί στο παρελθόν στο πλαίσιο διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας με το ισπανικό πολιτιστικό φαινόμενο της προσκυνηματικής διαδρομής του Camino de Santiago de Compostela.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;

Έχω πάθος με την δουλειά μου, με ενδιαφέρει και μελετάω συνεχώς θέματα τους ισπανόφωνου κόσμου, αναπτύσσω τις διδακτικές μου ικανότητες με διαρκή συμμετοχή σε σεμινάρια διδακτικής της ισπανικής γλώσσας. Θέλω να μεταδώσω αυτό το πάθος μου στους μαθητές μου για να αγαπήσουν και αυτοί την ισπανική γλώσσα και τον πολιτισμό και την κουλτούρα του ισπανόφωνου κόσμου. Αγαπάω να διδάσκω, με ενθουσιάζει να βλέπω, πως ένας μαθητής από το μηδέν, σταδιακά, γίνεται άριστος χρήστης της ισπανικής γλώσσας και αρχίζει να αγαπάει την κουλτούρα και τον πολιτισμό των ισπανόφωνων χωρών. Άλλωστε η εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας με τα πολιτιστικά στοιχεία είναι αλληλένδετη.
Μπορώ να διακρίνω τις ικανότητες και τις αδυναμίες ενός μαθητή και προσπαθώ να χρησιμοποιώ κατάλληλες μεθόδους διδασκαλίας ανάλογα την απόδοση και τον τρόπο – ρυθμό εκμάθησης της γλώσσας από τον μαθητή. Χρησιμοποιώ πολύ οπτικά ερεθίσματα για την εκμάθηση των λεξιλογικών και γραμματικών φαινομένων, όπως παρουσιάσεις Powerpoint, Infografics κ.α.

Διαθεσιμότητα: Με συνεννόηση

Πιστοποίηση: Πολύ Ικανοποιητική (75%)

Αμοιβή: Κατά περίπτωση

Αξιολόγηση: Εκκρεμεί

    Επικοινωνήστε μαζί μου


    Σχολιάστε!