Μαθήματα Πληροφορικής, Εκπόνηση Εργασιών, Βασίλης

Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής για παιδιά και ενήλικες. Μπορώ ακόμα να διδάξω όλες τις ενότητες του ECDL μέσω ίντερνετ. Επίσης, εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζω τους μαθητές της Γ’ Λυκείου στο πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα του προγραμματισμού (ΑΕΠΠ).

Σπουδές – Εκπαίδευση:

Έχω πτυχίο πληροφορικής από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Μάστερ στα Πληροφοριακά Συστήματα (Information Systems Engineering) από το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Είμαι απόφοιτος του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ και κατέχω παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια. Έχω παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά και τεχνικά σεμινάρια ιδιαίτερα για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Μαθήματα πληροφορικής – Εμπειρία στην Εκπαίδευση:

Ασχολούμαι για πάνω από είκοσι χρόνια με την εκπαίδευση (δια ζώσης και από απόσταση). Έχω συνεργαστεί με δημόσιους (ΙΕΚ, ΚΔΒΜ) αλλά και ιδιωτικούς φορείς (φροντιστήρια) στον κλάδο της πληροφορικής. Επιπλέον είμαι εξειδικευμένος στην κατασκευή, συντήρηση και προώθηση ιστοσελίδων (HTML, CSS, WordPress, SEO, κ.α.).

Μαθήματα πληροφορικής – Βοήθεια κι υποστήριξη:

Προσφέρω online βοήθεια και υποστήριξη για πανεπιστημιακές εργασίες σχετικές με το αντικείμενο της Πληροφορικής (στα ελληνικά και στα αγγλικά). Π.χ. ανάπτυξη παρουσιάσεων PowerPoint, δημιουργία και υποτιτλισμός βίντεο, ιστοσελίδες, κ.α.

Διακρίσεις:

Έχω βραβευτεί με βέλτιστο διδακτικό σενάριο και συμμείχα σε πολλά συνέδρια πληροφορικής ως εισηγητής. Επίσης είμαι διακεκριμένο μέλος του δικτύου kathigites.net!

Διαθεσιμότητα: Δευ-Πεμ 18:00-21:00 (με συνεννόηση)

Πιστοποίηση: Πλήρης (100%)

Αμοιβή: 12€/ώρα (κατά περίπτωση)

Αξιολόγηση: Εξαιρετική (9.5/10) – Ιουλ. 2020

  Επικοινωνήστε μαζί μου


  Σχόλια Χρηστών

  1. Αξιολόγηση Ιουλ. 2020 – Εξαιρετική! Το βιογραφικό σας ξεχωρίζει. Έχετε πολλά τυπικά αλλά και ουσιαστικά προσόντα. Η μικροδιδασκαλία σας ήταν πολύ καλά δομημένη. Σε εξαιρετικό επίπεδο ήταν και το εκπαιδευτικό υλικό σας. Συγχαρητήρια!

   Απάντηση
  2. Πολύ έμπειρος και μεταδοτικός καθηγητής. Έκανα μαθήματα για ECDL με μεγάλη επιτυχία. Τον συστήνω χωρίς επιφύλαξη!

   Απάντηση

  Σχολιάστε