Ενημερωτική συνάντηση γονέων, φοιτητών ή ενήλικων μαθητών μηνός Νοεμβρίου

Η ιδρυτική ομάδα της ένωσης καθηγητών kathigites.net μετά κι από αίτημα καθηγητών-μελών μας, αποφάσισε να διοργανώσει το Νοέμβριο ενημερωτική συνάντηση (online) ειδικά για γονείς, φοιτητές ή ενήλικους μαθητές. Βασικός σκοπός της συνάντησης, είναι να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καθώς και τον τρόπο λειτουργίας μας. Επίσης, θα δοθεί μία ευκαιρία σε γονείς, φοιτητές ή ενήλικους μαθητές να γνωρίσουν την ένωσή μας και τους καθηγητές μας, αλλά και να εκφράσουν τις απορίες ή τις παρατηρήσεις τους.

Τη διαδικτυακή αυτή ενημερωτική συνάντηση θα συντονίσει ο Άρης Πανταζής, υπεύθυνος επικοινωνίας της ένωσής μας. Θα συμμετέχει επίσης ένας μικρός αριθμός επιλεγμένων καθηγητών-μελών μας. Το σημαντικότερο όμως είναι να εκπροσωπηθούν στη συνάντηση όσο γίνεται περισσότεροι γονείς, φοιτητές ή μαθητές.

Επομένως, καλούμε όλους εσάς να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην ενημερωτική συνάντηση του Νοεμβρίου συμπληρώνοντας την ειδική ηλεκτρονική μας φόρμα. Μπορείτε να δηλώσετε την προτίμησή σας για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες στις οποίες είστε διαθέσιμοι και επιθυμείτε να συμμετέχετε. Όταν η συνάντηση οριστικοποιηθεί, θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες της σύνδεσής σας. Σας επισημαίνουμε ότι δεν απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός. Χρειάζεστε μόνο ένα κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ ή υπολογιστή με μία λειτουργική σύνδεση στο διαδίκτυο.

Σχολιάστε!

Καλέστε μας!