Θεόφιλος Αμοιράδης, Φιλόλογος-Επιμελητής Κειμένων, Γιαννιτσά

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας/Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. Έχω ως κατεύθυνση την Παιδαγωγική, εξασφαλίζοντας έτσι παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια σε ό,τι αφορά τη διδασκαλία μου. Πέραν της τριετούς πρακτικής μου άσκησης σε μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και σε φορέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, ασχολούμαι ενεργά με τη Δημιουργική Γραφή, συμμετέχοντας σε συλλογικές ανθολογίες και αποσπώντας διακρίσεις σε ανάλογους διαγωνισμούς. Εδώ και κάποια χρόνια παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου ενώ στην παρούσα φάση διδάσκω και Δημιουργική Γραφή σε παιδιά Δημοτικού, εργαζόμενος σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
Σε ό,τι αφορά τη διδασκαλία μου, προτιμώ να υλοποιώ το μάθημά μου πολυπρισματικά (συνδυασμός χρήσης ταινιών μικρού μήκους, ασκήσεων δημιουργικής γραφής και σκέψης και εικόνων με το μάθημα), ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο μαθησιακό αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχει ανία από την πλευρά του/της μαθητευόμενου/μαθητευόμενης. Είμαι επικοινωνιακός και ιδιαίτερα ευέλικτος και προσαρμόσιμος στα δεδομένα του κάθε παιδιού.

Αναλαμβάνω επίσης Φοιτητικές Εργασίες μόνο σε ό,τι αφορά κομμάτια Διόρθωσης/Επιμέλειας, καθώς και Φοιτητικά Μαθήματα Παιδαγωγικής και Λογοτεχνίας.

Διαθεσιμότητα: Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-21:00, Σάββατο-Κυριακή 09:00-21:00 (κατόπιν συνεννόησης)

Πιστοποίηση: Πολύ Ικανοποιητική (70%)

Αμοιβή: 10€/ώρα

Αξιολόγηση: Εκκρεμεί

    Επικοινωνήστε μαζί μου


    Σχολιάστε!